Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Smelt 150 gram chocolade en boter au bain-marie. Laat zo staan tot de chocolade is gesmolten, roer af en toe door. Roer de room en de chillipeper, het zout en de helft van de kardemom erdoor.
Bekleed een vorm met plasticfolie en schenk het mengsel in de vorm. Dek af met plasticfolie en laat 2 tot 3 uur in de koelkast opstijven.
Smelt ondertussen de rest van de chocolade au bain-marie. Maak een spuitzakje van bakpapier en spuit mooie rastervormpjes voor elke truffel.
Keer het harde chocoladeroommengsel om op een snijplank en snijd in blokjes.
Roer de cacao en de rest van de kardemom door elkaar. Haal de gesneden blokjes door het cacaomengsel.
Opmaak tip Steek in elke truffel een chocoladeraster en leg de truffels op een mooi schaaltje.