Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schil een citroen dik en verwarm 750 ml van de melk met de thee, citroenschil, kruidnagels, foelie, saffraan, suiker en het kaneelstokje.
Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat 25 minuten zachtjes trekken.
Zeef de melk en schenk terug in de pan. Roer de maïzena met een eetlepel water tot een papje. Schenk al roerend bij de melk en verwarm tot de melk gaat binden.
Trek sliertjes van de andere citroen. Klop de slagroom met suiker stijf en verwarm de melk al kloppend schuimig.
Opmaak tip Verdeel de slemp over vier glazen en top af met de schuimige melk. Spuit op elk glas een toef slagroom en garneer met de citroenzestuks Serveer met een stukje ontbijtkoek.