Puy linzen met joselitoham

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Spoel de linzen goed af.
  2. Kook ze net gaar in de bouillon in ca. 20 minuten. Giet af en schep om met de olie en sherryazijn.
  3. Breng een pan met een scheutje azijn bijna aan de kook en pocheer de eieren hierin. Bewaar de eieren in koud water.
  4. Rasp de Pecorino en snipper de bieslook.

Opmaak tip Verdeel de linzen over 4 bordjes. Leg op elk bergje linzen een gepocheerd ei en bestrooi met Pecorino en bieslook. Verdeel de ham over de 4 bergjes.

Ingrediënten

  • 125 gr Puy-linzen
  • 300-400 ml Groentebouillon
  • 30 ml Truffelolie
  • 30 ml Sherryazijn
  • 4 Eieren
  • 25 gr Pecorino
  • 5 gr Bieslook
  • 40 gr Joselito jamon

Publicatie datum: 15 november 2014