Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breek het voetje van de champignons en haal met een theelepel de lamellen uit de paddenstoel. Zorg er voor dat de rand intact blijft zodat er een kommetje ontstaat
Snijd de blauwe kaas in kleine stukjes
Hak de bieslook fijn
Kwast iedere paddenstoel van binnen en buiten met de olijfolie en bestrooi licht met peper en zout
Vul iedere paddenstoel vervolgens met de fijngesneden blauwe kaas
Wikkel de bacon om de paddenstoel en zet deze vast met een tandenstoker
Plaats de paddenstoelen op het rooster van een barbecue dat is ingesteld voor direct grillen
Doe de deksel op de barbecue en bak de paddenstoelen tot deze gaar zijn, de bacon krokant is geworden en de blaauwe kaas is gesmolten
Plaats de paddenstoelen op een serveerplank en garneer met de fijngehakte bieslook en aceto creme