Kampvuur gegrilde burrito's met ham en ei

Gang
Lunchgerecht Hapje Voorgerecht
Aantal Personen
6

Bereidingswijze

  1. Kluts de eieren met de koksroom, voeg zout, peper, en de fajitakruiden toe en meng het geheel goed door
  2. Voeg fijngehakte koriander en de kaas toe
  3. Bak de hamblokjes in een koekenpan, voeg het eiermengsel toe en maak er een roerei van
  4. Laat het roerei volledig afkoelen
  5. Verdeel de vulling over de 6 grote fajita’s en rol deze strak op
  6. Wikkel de burrito’s in alumuniumfolie en bewaar gekoeld tot je ze weer nodig hebt
  7. Start een klein vuur in een vuurkorf of grote barbecue
  8. Als de kolen smeulen plaats je de burrito’s tussen de kolen
  9. Verhit de burrito’s circa 5 a 10 minuten terwijl je ze af en toe draait totdat deze van binnen goed warm zijn
  10. Burrito’s schuin doorsnijden en serveren met de tomatensalsa
Bron: Smokey Goodness

Ingrediënten

  • 6 grote fajita's
  • 12 eieren
  • 1/2 bos koriander
  • 0,2 liter koksroom
  • 200 gram geraspte kaas
  • 200 gram hamblokjes
  • 1 zakje casa fïesta fajitakruiden
  • tomatensalsa
  • peper en zout

Publicatie datum: 15 december 2014