Zeewolf met zeekraal

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
6

Bereidingswijze

  1. Snij de zeewolffilet in 6 gelijke stukken, spoel de zeekraal schoon
  2. Verwarm een barbecue voor direct grillen en plaats een rooster boven de kolen. Verwarm de schelpen voor op het rooster
  3. Verdeel de kruidenboter over de schelpen en plaats direct de zeekraal in de smeltende boter
  4. Plaats bovenop de zeekraal de moten zeewolffilet, bestrooi met zout en versgemalen zwarte peper
  5. Dek de schelpen af met een stuk aluminiumfolie en plaats een deksel op de barbecue
  6. Stoom de zeewolf in circa 7 minuten gaar in de boter. Verwijder de aluminiumfolie en nappeer met de hollandaisesaus
Bron: Smokey Goodness

Ingrediënten

  • 900 gram zeewolffilet
  • 250 gram zeekraal
  • 150 gram kruidenboter
  • Peper en zout
  • 0,5 litr Hollandaise saus

Publicatie datum: 15 december 2014