Sweet Butcher

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Dresseer 1 Didess Breekkoek Amandel op een plateau.
  2. Schep 2 grote bollen (grootste ijsschep) vanille-ijs op de breekkoek.
  3. Garneer met voldoende stuks rood fruit naar keuze voor 4 personen.
  4. Spuit hier en daar wat Natur’Mousse framboos op het ijs en het fruit.
  5. Bestrooi met 2 eetlepels frambozensuiker met knetterparels.
  6. Druk een tweede breekkoek amandel zachtjes aan op het ijs.
  7. Werk af met enkele takjes munt.

Opmaak tip Zet in het midden van de tafel en laat uw bediening met een groot (hak)mes de koek voorzichtig in stukken hakken/steken.

Ingrediënten

  • 2 Didess breekkoeken amandel
  • 2 bollen vanille-ijs
  • verse frambozen / aardbeien / bessen / bramen naar keuze
  • 50 ml Natur’Mousse framboos
  • 2 el frambozensuiker met knetterparels
  • enkele takjes munt

Publicatie datum: 15 maart 2015