Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Klop met een mixer in een ontvette kom de eiwitten stijf. Voeg beetje bij beetje 400 gram suiker toe.
Meng azijn en maïzena door elkaar, voeg bij het eiwitschuim en klop tot het eiwit mooi glanzend is en in de kom blijft zitten als je hem op zijn kop houdt.
Bedek 3 bakplaten met vetvrij bakpapier en spuit op elke bakplaat 2 eiwitschuimcirkels van ca. 25 centimeter doorsnede.
Plaats de platen om beurten in de oven (120°C) en laat de schuimcirkels circa anderhalf uur drogen. Let op: tussendoor mag de oven niet worden geopend.
Klop voor de vulling de slagroom met de suiker en vanille-essence stijf. Meng de helft van de slagroom met de helft van de blauwe bessen.
Bestrijk een van de eiwitschuim cirkels met het slagroom-blauwebes mengsel en plaats de andere er bovenop.
Maak van de andere helft van de slagroom pieken op de bovenste cirkel en garneer met de rest van de bessen.
Rasp of schaaf de pure chocolade en verdeel over de taart. Maak met behulp van een zesteur sliertjes van de sinaasappelschil en garneer hiermee de taart.
Steek de sterretjes in de taart. Garneer met rode en blauwe bessen