Groentetempure met mangopickle

Gang
Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Meng de tempuramix met genoeg water tot een dik beslag.
  2. Schep de groente door het beslag en verhit de frituurolie tot 180°C.
  3. Schaaf ondertussen de mango met schil met behulp van een mandoline in dunne plakjes.
  4. Meng met het limoensap, de suiker en zout naar smaak.
  5. Roer de pepersaus door de mayonaise.
  6. Frituur de groente in delen in de hete olie.
  7. Laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer op een schaal met de mayonaise en mango plakjes.

Ingrediënten

  • 2 bosuien, in lang dunne repen
  • 1 zoete aardappel, geschild en in dunne plakken geschaafd
  • 100 g Japanse tempura beslagmix
  • ½ mango, schoongewassen
  • 2 el limoensap
  • 1 tl suiker
  • 30 ml Madam Jeanette pepersaus
  • 50 g mayonaise
  • frituurolie

Publicatie datum: 15 december 2015