Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Pureer de peterselie, knoflook, amandelen en olie tot een gladde saus.
Rol het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat uit tot een ronde lap met een doorsnede van ca. 18 cm.
Duw de randen van het deeg een beetje omhoog en bestrijk het deeg met de peterselie-pistou.
Beleg met de tomatenplakjes, de olijven en de kappertjes.
Leg de plakjes parmaham op een tweede bakplaat en schuif het taartje en de ham in de oven en bak in ca. 25 minuten goudbruin en knapperig. Haal de ham zo nodig eerder uit de oven.
Snijd het taartje in puntjes en verkruimel de ham erover.