Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bereid de zoete aardappelfrieten volgens de beschrijving op de verpakking.
Bestrooi de stukken vis met peper en zout. Meng de bloem met de gemalen venkel en strooi op een bord.
Strooi de Parmezaanse kaas op een tweede bord en klop het ei los in een diep bord. Haal de visstukken achtereenvolgens door de bloem, het ei en de Parmezaanse kaas.
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de stukken vis in 6-8 minuten gaar en bruin. Laat ze goed uitlekken op keukenpapier en houd warm in de oven.
Doe de doperwten met de boter, munt en citroenrasp in een pan. Breng aan de kook, zet het vuur laag en plaats een deksel op de pan. Gaar de doperwten in ca. 8 minuten.
Pureer de doperwten en breng op smaak met peper, zout en citroensap. Serveer de vis met de frieten, geef de doperwtenpuree en azijn er apart bij.