Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verhit de olie in een grote pan en fruit de ui en paprika.
Voeg de droge kruiden toe en bak een minuut mee. Meng dit met de bonen, peterselie en citroenrasp en doe het mengsel in een lage ovenschaal. Bestrooi met kaas en broodkruim. Plaats in de oven en bak in ca. 25 minuten tot er een bruin en knapperig korstje op zit.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de stukken bosui in ca. 5 minuten gaar.
Serveer de bonen op sneetjes geroosterd brood met de stukken bosui erbij.