Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Laurierblad van Verstegen & Cheddar cheese sauce van Santa Maria

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Gevulde roze eieren

Gang
Hapje
Aantal Personen
20 stuks

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren hard, laat ze schrikken en pel ze.
  2. Doe ze in een bakje en voeg bietensap en azijn toe. De eieren moeten helemaal onder staan. Laat afgedekt 12 uur marineren.
  3. Dep de eieren droog op keukenpapier en halveer ze.
  4. Lepel het eigeel eruit en prak het fijn in een kom. Meng met de mayonaise, yoghurt, kerriepoeder, paprikapoeder en peterselie. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Doe dit in de spuitzak en spuit toefjes in de eieren.
  6. Bestrooi met een beetje paprikapoeder en garneer met tuinkers.

Tip Gebruik een spuitzak met kartelmond van 1,5 cm

Ingrediënten

  • 10 eieren
  • 1 l bietensap
  • 50 ml rodewijnazijn
  • 3 el mayonaise
  • 2 el Griekse yoghurt
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • 2 el bladpeterselie, fijngehakt
  • 1/2 bakje tuinkers

Publicatie datum: 15 februari 2016