Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Hak de kappertjes grof en hak de peterselie fijn. Voeg beiden toe.
Breng op smaak met peper en zout.
Meng het bakmeel met het zout en de ras al hanout.
Snijd de boter in kleine blokjes en kneed door het bakmeel. Voeg vervolgens de melk toe en kneed tot een soepel deeg.
Verpak het in vershoudfolie en laat een half uur in de koelkast rusten.
Verwarm ondertussen de oven voor op 200C. 9. Rol het deeg uit tot een dikte van ca. 1cm en steek er rondjes uit van 2 cm.
Bestrijk het deeg met 1 eidooier. Bak de scones 10 minuten tot ze goudkleurig zijn.
Vacumeer de 3 resterende eidooiers. Gaar in een stoomoven op 70C voor 1,5 uur.
Maak met een steker drie rondjes van 4 cm van de steak tartare. Spuit dopjes van de eidooiercrème en leg de scones erbij. Garneer af met de mosterdcress.