Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd fijne zestes van de sinaasappelschil en blancheer driemaal. Snijd de sinaasappels uit en laat het opgevangen sap met de suiker en de geblancheerde sinaasappelzestes reduceren tot een stroop. Neem van het vuur, voeg het uitgesneden vruchtvlees toe en koel terug.
Pluk het vlees van de eendenbouten, meng met de hoisin saus en verwarm lichtjes in een anti-kleefpan.
Snijd de Chinese kool zeer fijn en maak aan met sap en rasp van de limoen, de arachideolie en de seroendeng. Breng op smaak met zout en peper.
Stoom de Gua bao broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en schep er de gekonfijte eendenbout met de koolsalade in. Schep er de gekonfijte sinaasappel op.
Serveer er apart Shiracha saus en Sesame Sauce bij.