Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Knijp 1 bol aardbeienroomijs en 1 bol boerenroomijs vanille op een stroopkoek en leg in het hamburger bakje. Nu kun je het ijs in het bakje invriezen. Doe dit niet langer dan 1 tot 2 dagen.
Garneer vlak voor serveren met stukjes mango en watermeloen, toffee-karamelsaus, een stroopkoek en een toef slagroom.
Tip Het bakje werkt isolerend. Het ijs zal op een warme zomerdag minder snel smelten. Handig voor kinderen, want het lekt niet.