Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de vis in heet water, breng aan de kook en laat 5 minuten door koken.
Haal de vis uit het water en trek in kleine stukken. Leg dit in een ovenschaal en besprenkel met olie en plaats 5 minuten in de hete oven. Schep af en toe om.
Haal de vis uit de oven en meng in een kom met de lente-ui, knoflook, peper, peterselie, tijm, tomaten, limoenrasp en het limoensap. Voeg peper en zout naar smaak toe. Serveer direct op ciabattabroodjes en gegarneerd met enkele bananenchips.