Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Voor de homemade soupsmoothie met Marokkaanse korianderolie
doe in een ruime kookpan de zonnebloemolie met de knoflook, sjalotten en een eetlepel komijn aanfruiten tot ze glazig zijn. Voeg nu de pompoenblokjes toe en zet het vuur 2 minuten hoog. Voeg nu de kippenbouillon toe met de mint blaadjes en laat het geheel 20 minuten zachtjes koken.
pureer de koriander en de zonnebloemolie samen tot een gladde groene massa en breng dit eventueel op smaak met wat zout. Bewaar het geheel in een spuitflesje
pureer nu het geheel met een staafmixer tot een gladde massa en breng het geheel op smaak en voeg ook het citroensap en een beetje kaneelpoeder toe. Dit om de frisse smaak te behouden van de soep.
breng de soep tegen de kook en schep ze in soepkommen en doe hier wat druppels kruidenolie overheen. Dit maakt het juist lekker
Voor de convenience soupsmoothie
Breng het water aan de kook met de specerijenmix en het kaneelpoeder
Snijd de verse kruiden zo fijn mogelijk
Voeg de geconcentreerde soep toe aan het water, meng goed door en breng tegen de kook
Voeg er de verse kruiden en het limoensap en –rasp aan toe
Houd de soep warm in een hotpot of verwarm deze àla minute in een steelpannetje
Opmaak tip Geef hier lekker brood bij met maanzaad en dip dit ook in de korianderolie.
Ingrediënten
Voor de homemade soupsmoothie met Marokkaanse korianderolie