Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Zet de gedroogde morieljes een nacht van tevoren in de cognac te week.
Zet de room op met de goed gewassen en klein gesneden morieljes en laat 30 minuten trekken.
Maak er een smakelijke saus van.
Steek per persoon 2 rondjes deeg uit een plak roomboterbladerdeeg (steker nr. 10) en maak in de bovenste plak een opening.
Snijd de paddenstoelen, sjalotten en macadamia’s klein en bak in boter tot alle vocht is verdwenen. Voeg de groene kruiden toe, breng op smaak en laat afkoelen.
Schep de afgekoelde paddenstoelenmassa op de onderste plak bladerdeeg en dek af met de bovenste plak. Strijk de losgeklopte dooier erover. Zet in een voorverwarmde oven van 185°C en bak tot het bladerdeeg gaar is (circa 15 minuten).
Snijd ondertussen de snijbonen als ‘spaghetti’. Blancheer ze kort in water met zout.
Laat uitlekken en schud even op met gezouten boter.
Laat uitlekken en schud even op met gezouten boter.
Doe de saus in een sauskannetje en giet deze aan tafel via de snijbonen in de Wellington. Schaaf er eventueel nog wat zwarte truffel over.