Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd met een mandoline dunne plakken over de lengte van de gele en groene courgette.
Blancheer de plakken 30 seconden. Dep droog en bestrijk de plakken met olijfolie. Bestrooi met wat zout.
Meng in een keukenmachine de feta met roomkaas, cayennepeper, een theelepel citroenrasp, peterselie en munt. Doe dit kaasmengsel in een spuitzak en laat in de koelkast opstijven.
Leg een plak gele courgette op een plak groene courgette. Rol deze op en vul ze van bovenaf met het kaasmengsel. Steek er overdwars een prikker door.