Gegratineerde Quiche

Gang
Hapje
Aantal Personen
8

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175˚C
  2. Meng 2 losgeklopte eieren met de melk, crème fraiche, geraspte kaas, nootmuskaat en versgemalen peper en zout.
  3. Vul 8 bladerdeegbakjes elk met een plak Pont l’Evequekaas en schenk er tot net onder de rand het eimengsel in.
  4. Bak ze in de voorverwarmde oven in 15 minuten gaar. Garneer met wat fijngehakte bieslook.

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 80 ml melk
  • 125 g crème fraîche
  • 60 g geraspte kaas
  • Snuf nootmuskaat
  • 8 bladerdeegbakjes kant-en-klaar
  • 8 plakken Pont l‘Eveque AOC kaas
  • Bieslook

Publicatie datum: 15 november 2016