Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng alle ingrediënten voor het wafelbeslag en laat 1 uur rusten in de koeling.
Meng alle ingrediënten voor de baconsaus en zet tot gebruik in de koeling.
Breng een pan water aan de kook en kook de maiskolven 7 minuten.
Rooster de burgers op 100°C op de Big Green Egg tot een kerntemperatuur van 55°C. Als de burgers bijna klaar zijn, rooster de maiskolven dan even kort mee.
Verwarm het wafelijzer voor op 250°C. Bak 4 wafels van het wafeldeeg, per wafel 3 minuten.
Snijd de wafels doormidden en schik de burgers ertussen. Maak af met de baconsaus en wat tomaat en sla.
Ingrediënten
Voor het wafelbeslag
100 ml melk
100 g bloem
kruiden naar smaak (bijvoorbeeld oregano, basilicum, tijm)