Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bestrooi de zalm met peper en zout en vacumeer ze individueel met een klontje boter erop.
Leg de zakjes met zalm in het waterbad en gaar de zalm 15 minuten.
Verwarm de stukjes zoethout in de schaaldierfond en laat ze circa 10 minuten op laag vuur trekken. Zeef de fond in een maatbeker en los er met een staafmixer de lecithine in op. Houd de staafmixer aan de oppervlakte zodat er schuim ontstaat. Zet de maatbeker zodanig schuin weg dat het schuim zich kan verzamelen aan één kant van de beker.
Blancheer de zeevenkel 2 minuten in kokend water en giet het af in een zeef.
Knip de zakjes met zalm open en giet het vocht eruit. Verdeel de zeevenkel over de borden en leg er een stukje vis op. Lepel het zoethoutschuim over de stukjes vis en garneer met de shiso.