Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de garam masala met de knoflook, gember en de helft van het limoensap. Wrijf de lamsracks in met 3/4 van de kruidenpasta en marineer circa 30 minuten.
Schep de wortelen in een braadslede om met de overige kruidenpasta en 2 eetlepels olie. Plaats in een voorverwarmde oven van 200°C.
Verhit 2 eetlepels olie in een braadpan en bak de lamsracks goudbruin op de vleeskant.
Zet ze in de braadslede bij de wortelen met de botjes omhoog. Rooster nog circa 10 minuten. Haal uit de oven en laat circa 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.
Meng de cressen en bietenkiem met wat olie en limoensap.
Snijd de racks in koteletten. Serveer met de bospeen, salade, bietenkiem en chutney.