Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de melk met de biet en zeef bakmeel en cacao erboven. Roer met het ei, een snuf zout en de olie tot een glad beslag. Gebruik voor een intense kleur wat rode kleurstof.
Verhit in een pan met antiaanbaklaag de boter, plaats de garneerring erin en vul deze met beslag. Bak hierin rechthoekige pannenkoekjes en houd warm in een oven van 100°C afgedekt met aluminiumfolie.
Smelt voor de vulling de chocolade au bain-marie. Klop de roomkaas en boter kort met een mixer en meng de chocolade erdoor. Voeg in delen de poedersuiker toe en vervolgens in delen de slagroom.
Maak stapeltjes van 4 pannenkoekjes met laagjes roomkaas ertussen. Garneer met rood fruit en bloemen.