Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Wrijf de speklapjes in met de BBQ-kruiden en zout. Bak ze in wat olie op laag vuur krokant en snijd ze in blokjes.
Hak de helft van de bonen heel fijn en prak door de boter. Breng op smaak met de nootmuskaat en eventueel peper en zout. Kook ondertussen de pasta gaar en vang het kookvocht op.
Halveer de gamba’s in de lengte. Bak de gamba’s met de rest van de zwarte bonen in wat olie gaar. Voeg de gekookte pasta, spekblokjes en de helft van de zwartebonenboter bij de gamba’s en de zwarte bonen, schep om en verwarm met 8 eetlepels kookvocht van de pasta.
Schep tot slot ¾ van de Daikon Cress erdoor en verdeel over 4 borden. Serveer de zwarte-bonenboter erbij en top af met een plukje Daikon Cress.