Zoete tosti

Zoete tosti

Bereidingswijze

  1. Mix de mascarpone en de honing door elkaar tot een homogene, luchtige massa.
  2. Verwarm je tosti-ijzer of paninigrill.
  3. Besmeer twee sneeën brood aan een zijde met boter en aan de andere zijde met een eetlepel mascarponemix.
  4. Leg een laagje appel op de mascarpone en beleg met de andere boterham.
  5. Houdt hierbij de beboterde zijde aan de buitenkant en bestrooi met bruine suiker.
  6. Plaats de toastie 3 tot 5 minuten in de grill tot de vulling warm is en het brood geroosterd.
  7. Serveer de toastie met een bol vanille ijs (optioneel).

Ingrediënten

  • halve cup mascarpone kaas
  • 8 sneeën kaneel rozijnen brood
  • vanille ijs
  • 2 theelepels honing
  • 1 Granny Smith of andere stevige appel, dun gesneden
  • 4 eetlepels boter (kamertemperatuur)
  • 2 eetlepels bruine suiker

Publicatie datum: 15 april 2017