Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Rasp de schil van beide citroenen en pers 1 citroen uit.
Klop de boter met de suiker romig in de staande mixer met de bisschop.
Splits de eieren en voeg de dooiers toe. Wacht tot ze goed zijn opgenomen. Voeg 2 eetlepels bloem toe en daarna het eiwit. Meng de amandelessence en citroenrasp erdoor.
Zeef de bloem en het bakpoeder boven de kom en spatel door het beslag. Meng op het laatst de krenten, rozijnen en het citroensap erdoor.
Doe het beslag over in de cakevorm bekleed met bakpapier en bak de cake 50 minuten in de oven. Laat 15 minuten afkoelen en stort uit de vorm. Laat volledig afkoelen op een rooster.