Smørrebrød avocadokäse, gerookte kip & romanescoroosjes

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Prak de avocado en meng met de hüttenkäse. Breng op smaak met dille, versgemalen peper en zout.
  2. Bestrijk het roggebrood met de avocadokäse. Snijd de kipfilet flinterdun en verdeel over de sneetjes.
  3. Snijd van de romanesco miniroosjes (ca. 1 centimeter) en leg deze op de kipfilet.
  4. Bestrooi met citroenrasp en garneer met wat takjes dille en de bloemetjes.

Ingrediënten

  • ½ avocado
  • 80 g hüttenkäse
  • 2 el dille, fijngehakt + ter garnering
  • 4 sneetjes roggebrood
  • 150 g gerookte kipfilet
  • ½ kleine romanesco
  • 1 citroen
  • 8 eetbare bloemen

Publicatie datum: 15 juni 2017