Smörrebröd, gemarmerde hüttenkäse, gele biet & bramen

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Rasp 1 rode biet fijn en roer door de hüttenkäse. Breng op smaak met olie, versgemalen peper en zout.
  2. Schil de gele bieten en snijd in partjes.
  3. Bestrijk het roggebrood met de rode hüttenkäse en verdeel de gele-bietpartjes erover. Leg hier bramen tussen.
  4. Schaaf flinterdunne plakjes van de andere rode biet en leg deze tussen de gele-bietpartjes. Garneer met een takje kervel.

Ingrediënten

  • 2 rode chioggabieten, geroosterd
  • 100 g hüttenkäse
  • 2 el druivenpitolie
  • 4 gele chioggabieten, geroosterd
  • 4 sneetjes roggebrood
  • 20 bramen
  • 8 takjes kervel

Publicatie datum: 15 juni 2017