Smörrebröd¸ mosterdroomkaas, varkenslende & rodekool

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Meng de roomkaas met de mosterd-dillesaus. Voeg de dille toe en breng op smaak met versgemalen peper en zout.
  2. Bestrijk de sneetjes roggebrood met de mosterdroomkaas.
  3. Schaaf de rodekool flinterdun boven de broodjes.
  4. Snijd de varkenslende in dunne plakken en leg op de rodekool. Schaaf de appel in dunne plakjes. Vouw de plakjes tussen het vlees.
  5. Druk de piccalilly door een bol zeef. Schep in een knijpfles en knijp gele dotten op het vlees. Maal er zwarte peper over.

Ingrediënten

  • 80 g roomkaas
  • 3 el mosterd-dillesaus
  • 5 g dille, fijngehakt
  • 4 sneetjes roggebrood
  • 75 g zomerrodekool
  • 160 g geroosterde varkenslende
  • 1 frisse rode appel
  • 100 g piccalilly

Publicatie datum: 15 juni 2017