Sweet bites met Latte Macchiatio

Gang
Nagerecht Hapje
Aantal Personen
40

Bereidingswijze

Voor de tiramisù

  1. Klop de tiramisu luchtig en voeg 100 ml koffielikeur toe. Breng over in een spuitzak.
  2. Haal de lange vinger voor de helft door de koffie en steek in de glaasjes. Portioneer de tiramisu in de glaasjes en laat gedurende twee uur opstijven in de koeling.
  3. Vermeng voor de granité de espresso met de suiker en 50 ml likeur en plaats in de vriezer. Roer regelmatig door met een vork tot een fijne granité ontstaat.

Voor de chocolademousse met brownie en mango

  1. Klop de chocolademousse lichtig en breng over in een spuitzak met kartelmondje.
  2. Snijd de brownie in gelijke blokjes en plaats onder in de glaasjes.
  3. Portioneer de mousse in de glaasjes en laat gedurende twee uur opstijven in de koeling. Werk af met de brownie en mango.

Voor de crème brûlée

  1. Verwarm de crème brûlée tot aan het kookpunt en portioneer in de schaaltjes.
  2. Laat gedurende twee uur opstijven in de koeling. Bestrooi met suiker en brand af met een gasbrander.

Ingrediënten

  • 1 liter Debic Tiramisù
  • 150 ml koffielikeur
  • 50 gram suiker
  • 40 stuks lange vingers
  • 300 ml espresso
  • Receptuur voor 40 personen

Voor de chocolademousse met brownie en mango (40 personen)

  • 1 liter Debic chocolademousse
  • 1 pak chocoladebrownie (Maison Niels de Veye)
  • 1 stuk mango

Voor de Crème brûlée (40 personen)

  • 1 liter Debic Crème Brûlee
  • 100 gram suiker

Publicatie datum: 15 augustus 2017