Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Klop de tiramisu luchtig en voeg 100 ml koffielikeur toe. Breng over in een spuitzak.
Haal de lange vinger voor de helft door de koffie en steek in de glaasjes. Portioneer de tiramisu in de glaasjes en laat gedurende twee uur opstijven in de koeling.
Vermeng voor de granité de espresso met de suiker en 50 ml likeur en plaats in de vriezer. Roer regelmatig door met een vork tot een fijne granité ontstaat.
Voor de chocolademousse met brownie en mango
Klop de chocolademousse lichtig en breng over in een spuitzak met kartelmondje.
Snijd de brownie in gelijke blokjes en plaats onder in de glaasjes.
Portioneer de mousse in de glaasjes en laat gedurende twee uur opstijven in de koeling. Werk af met de brownie en mango.
Voor de crème brûlée
Verwarm de crème brûlée tot aan het kookpunt en portioneer in de schaaltjes.
Laat gedurende twee uur opstijven in de koeling. Bestrooi met suiker en brand af met een gasbrander.
Ingrediënten
1 liter Debic Tiramisù
150 ml koffielikeur
50 gram suiker
40 stuks lange vingers
300 ml espresso
Receptuur voor 40 personen
Voor de chocolademousse met brownie en mango (40 personen)