Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schil de daikon en snijd 50 gram in flinterdunne plakjes. Hussel om in een zeef met wat bloem en schud goed uit. Frituur krokant op 160°C en laat uitlekken op keukenpapier.
Rasp de rest van de daikon. Breng de azijn met 50 ml water en de suiker aan de kook en roer tot de suiker is opgelostuks Giet het zoetzuur op de daikon en meng de geraspte gember erdoor. Laat minimaal 30 minuten trekken, bij voorkeur een nacht.
Halveer de avocado’s. Lepel het vruchtvlees uit 1 avocado en snijd in kleine blokjes. Smeer de snijvlakken van de andere twee avocado’s in met limoensap en roer de rest van het sap door de blokjes.
Halveer de tomaat en lepel de zaadlijsten eruit. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en meng samen met de peper, koriander en avocadoblokjes tot guacamole. Breng op smaak met versgemalen peper.
Hak tartaar van de tonijn, meng met de olie en breng op smaak met versgemalen peper en zout
Verdeel tonijntartaar, ingelegde daikon (even goed uitknijpen) en guacamole over de avocadohelften. Halveer de kwarteleitjes en zet ze op de avocado’s. Garneer met de daikonchips.