Mini “Flammkuchenâ€

Mini "Flammkuchen"
Gang
Amuse Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd of schaaf de rode ui in zeer dunne ringen en leg ze in een kom met ijswater. Hier worden ze mooi krokant en minder scherp van.
  2. Steek 4 mooie rondjes uit de tortillawraps en bak deze in 5 minuten krokant in de voorverwarmde oven van 180°C.
  3. Kruid de crème fraîche met zout en peper en smeer er de krokante tortillawraps mee in.
  4. Verdeel er de zalmflakes over en garneer met de blaadjes rucola en de uitgelekte rode ui.

Ingrediënten

  • 1 tortillawrap
  • 4 theel. crème fraîche
  • 150 gram warmegerookte zalmflakes art. nr. 763750
  • 8 blaadjes rucola
  • ¼ rode ui

Publicatie datum: 15 november 2017