Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Rasp de ongeschilde courgette in reepjes en houd apart.
Klop in een kom de olijfolie met de melk en de eieren tot een homogene massa.
Meng in een andere kom de bloem met de geraspte kaas, het bakpoeder, flink wat gemalen peper en een snufje zout en voeg er de tijm, de rozemarijn, de gedroogde tomaatjes en de courgette aan toe.
Meng de eiermassa er voorzichtig doorheen.
Bekleed een cakevorm aan de binnenkant met bakpapier en schep er het beslag in. Schud een paar keer goed, zodat het goed verdeeld is en er geen luchtbellen in zitten.
Plaats in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 45-50 minuten gaar. Dek eventueel af met aluminiumfolie als het te snel kleurt in de oven.
Laat nog 10 minuten rusten en neem dan voorzichtig uit de vorm.