• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Sandwich Pulled Beef "Goulash"

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C en bak er de broodjes in af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd het groen van de prei, snijd 1 prei in de lengte doormidden en snijd vervolgens in zeer fijne reepjes. Was grondig en laat goed uitlekken.
  3. Verwarm de friteuse voor op 165°C en frituur er de fijne preireepjes mooi goudbruin in. Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met een snufje zout.
  4. Snijd de andere 2 stuks prei in lange stukken, was grondig en laat uitlekken.
  5. Verwarm de roomboter in een ruime pan en stoof er zachtjes de prei met het paprikapoeder in tot het zacht is. Kruid eventueel met zout en peper.
  6. Schenk de rode wijnsaus in een steelpan, voeg er de pulled beef aan toe en warm goed door.
  7. Snijd het kapje van de broodjes, haal er het kruim uit en vul met de gesmoorde prei.
  8. Schep er de pulled beef met lekker wat saus over en garneer met de gesneden bosui en de preichips.

Ingrediënten

  • 4 stuks volkoren speltbrood (Vlaamsch Broodhuys)
  • 320 gram pulled beef
  • 2 deciliter O’Life rode wijnsaus
  • 3 stuks prei
  • 1 eetl. roomboter
  • 1 theel. paprikapoeder
  • 1 stengel bosui (in dunne ringen)
  • versgemalen peper
  • zout

Publicatie datum: 15 februari 2018