Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng de komkommersiroop, het water en agaragar aan de kook. Roer goed zodat de agaragar oplostuks Laat 10 seconden koken en maak er spiegels van op de borden. Laat opstijven.
Snijd het fruit en de komkommer met de snijmachine in plakjes van 2 mm. Snijd bij en rol op. Leg de fruitrolletjes in een afwisselend kleurenpatroon op de gelei.
Druppel er roodfruit- en mangocoulis rondom.
Ingrediënten
200 ml komkommersiroop (Monin)
200 ml water
2 g agaragar
vers fruit zoals pitaja (drakenvrucht), meloen, groene appel, ananas