Fruitrolletjes op komkommergelei

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Breng de komkommersiroop, het water en agaragar aan de kook. Roer goed zodat de agaragar oplostuks Laat 10 seconden koken en maak er spiegels van op de borden. Laat opstijven.
  2. Snijd het fruit en de komkommer met de snijmachine in plakjes van 2 mm. Snijd bij en rol op. Leg de fruitrolletjes in een afwisselend kleurenpatroon op de gelei.
  3. Druppel er roodfruit- en mangocoulis rondom.

Ingrediënten

  • 200 ml komkommersiroop (Monin)
  • 200 ml water
  • 2 g agaragar
  • vers fruit zoals pitaja (drakenvrucht), meloen, groene appel, ananas
  • 15 cm komkommer
  • 2 el roodfruitcoulis
  • 2 el mangocoulis

Publicatie datum: 15 april 2018