Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Prik de kreeftenstaarten op een houten prikker zodat ze rechtop blijven tijdens het koken. Klap de staart uit en zet vast met paperclips. Breng de bouillon aan de kook en kook de staarten per 2 tegelijk in 5 minuten gaar. Spoel ze koud af.
Verwijder het pantser maar laat de staart eraan.
Kook de pasta gaar in de bouillon van de kreeften. Spoel koud af. Knoop meerdere pastaslierten aan elkaar. Prik de kreeftenstaarten vast op een stukje gekookte nieuwe aardappel zodat ze rechtop blijven staan. Omwikkel de kreeftenstaarten strak met de pastaslierten.
Breng 250 ml van de bouillon aan de kook en laat de spinazie hierin slinken. Doe over in een blender, voeg de basilicum en een eetlepel olijfolie toe en pureer heel fijn.
Zet de kreeftenstaarten rechtop in diepe borden. Vul de borden met spinaziesaus tot de aardappels niet meer te zien zijn. Garneer met blaadjes mosterdcress en Scarlet Cress. Druppel sesamolie over de spinaziesaus en bestrooi met sesamzaadjes.