Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Pureer de aardbeien met 250 ml suikersiroop. Meng er de fijngehakte peper door en draai tot ijs in de ijsmachine.
Pureer de mango met de rest van de suikersiroop en stemgember. Draai tot ijs. Stapel het ijs in laagjes om en om in een bakje. Vries in tot gebruik.
Smelt de witte chocolade en smeer dun uit op bakpapier. Laat opstijven en snijd in driehoeken.
Knip een sjabloon en maak vormen op de borden met matchapoedersuiker (van de matchamallows). Leg er stukjes matchamallow naast met de witte chocolade ertegenaan. Schep quenelles van het ijs en leg ze op de matchapoedersuiker. Garneer met Atsina Cress.
Voor de matchamallows)
Verhit de suiker met het water en glucose naar 121°C. Klop ondertussen de eiwitten schuimig. Voeg langzaam de suikersiroop toe en klop tot een stevig schuim. Week de gelatine. Verwarm de blaadjes met aanhangend water tot de gelatine is gesmolten. Schenk bij het schuim. Voeg 5 gram van het matchapoeder toe en meng nog een paar minuten goed tot een stevig schuim.
Meng poedersuiker, maïzena en de rest van het matchapoeder. Vet een schaal van 20 x 20 in met olie en bestuif met het poedersuikermengsel. Giet het matchamallowschuim erin en zeef er weer een laagje poedersuikermengsel over. Laat een nacht opstijven. Bestuif een plank met het poedersuikermengsel en stort uit de vorm. Bestuif nogmaals met poedersuikermengsel en snijd in driehoeken of blokjes.