Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng alle ingrediënten voor de krabsalade en breng goed op smaak met zout en versgemalen peper.
Snijd de koolrabi met de snijmachine in dunne plakjes. Snijd bij tot rechthoeken en maak kruisen met steeds 4 plakjes. Leg 1 lepel krabsalade in het midden van een kruis en vouw er een pakketje van.
Stoof het restant van de koolrabi in een pan met de boter, voeg de groentefond toe en laat zacht koken. Pureer tot een crème.
Maak een mayonaise van het eigeel, de mosterd, de azijn en de olie. Verdun met het augurkenvocht.
Maal alle ingrediënten voor de waterkers-emulsie fijn en giet daarna door een zeef. Bind indien nodig met een beetje xantana.
Leg de met krabsalade gevulde koolrabipakketjes op het bord en maak af met de dressing, de koolrabicrème en de waterkers-emulsie.