Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Vet de binnenkant van een mini-quichevorm in en bekleed de bodem en de zijkanten met het deeg
Snijd de broccoli in roosjes en blancheer de kort. Giet af en laat zeer goed uitlekken
Meng in een kom de melk met de eieren en de eidooiers. Voeg de spekblokjes, gehalveerde kerstomaatjes, geblancheerde broccoli en de geraspte kaas toer en schep de massa in de quichevorm. Houd enkele roosjes broccoli achter om de taart mee te garneren
Garneer de bovenkant van de taart eventueel met deeg dat je over hebt
Plaats in de oven en bak in 30-40 minuten goudbruin en gaar. Test met een prikker of de quiche gaar is, deze komt dan schoon uit de taart
Neem uit de oven, laat even rusten, los uit de vorm en spuit er met behulp van een spuitzak met kartelmondje rozetjes van de roomkaas op. Garneer eventueel verder met roosjes broccoli, reepjes streaky bacon en kerstomaatjes
Steek er sterretjes in en serveer de feesttaart brandend aan tafel