Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Was de aardappels en snijd met schil in dikke frieten.
Was grondig onder de kraan tot er geen zetmeel meer vrijkomt, laat goed uitlekken en dep droog.
Bak de frieten voor in de friteuse en laat uitlekken.
Zet de temperatuur van de friteuse nu op 175°C.
Snijd banen of blokjes van de zalmfilet.
Strooi de tarwebloem in een kom. Klop het eiwit lichtjes los in een andere kom en verkruimel tenslotte de cormflakes grof in een laatste kom.
Haal de zalmfilets door de bloem, klop de overtollige bloem eraf en leg ze in het eiwit. Laat goed uitlekken en haal vervolgens door de cornflakes. Zorg dat ze rondom zijn bedekt met de cornflakes.
Bak de nuggets van zalm goudbruin in de voorverwarmde friteuse en laat uitlekken op bakpapier.
Bak de frietjes goudbruin af in de friteuse en laat eveneens uitlekken op bakpapier.
Schep de frietjes in een miniatuur frietmandje en leg er de nuggets op. Spuit er de broccolimayonaise over.