Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Laat de roomboter smelten in een steelpan, voeg de tarwebloem toe en maak er een blanke roux van.
Voeg al roerend de melk toe en laat langzaam aan de kook komen. Blijf roeren tot alle klontjes zijn opgelostuks
Voeg de helft van de geraspte kaas toe en roer op een laag vuur tot de kaas is opgelostuks Neem van het vuur en laat afkoelen.
Verwarm een druppeltje zonnebloemolie in een steelpan, voeg de spinazie toe en laat heel kort smoren. Het hoeft maar net te slinken. Giet op een bolzeef en laat goed uitlekken.
Smeer de snee trammezinnebrood rijkelijk in met de mornaysaus en beleg met de gekookte ham.
Verdeel er de spinazie over en bestrooi met de achtergehouden kaas.
Rol het geheel voorzichtig op, zodat het brood niet zal scheuren. Snijd direct in dikke plakken. Je kunt de plakken inpakken met plastic folie en dan uit de koeling of vriezer halen op het moment van serveren.
Leg de plakken op een beklede bakplaat en laat mooi krokant en warm worden in de voorverwarmde oven. De kaas zal uit de tosti smelten.
Serveer op een bordje en spuit er nog wat tomatenketchup overheen.