Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Pureer het langoustinevlees met het ei, Parmezaanse kaas en groene kruiden. Knip de bladeren van de courgettebloemen voorzichtig open en verwijder de stamper. Schep kleine bolletjes van de vulling en vul de courgettebloemen ermee. Vorm de bladeren om de vulling en druk ze stevig vastuks
Breng de blokjes zoete aardappel aan de kook in een bodempje water met de geraspte kurkuma. Laat in 10 minuten garen met een deksel op de pan. Giet af en pureer met de boter en slagroom. Breng de puree op smaak.
Verhit voor het bierbeslag de geraspte kurkuma met 100 ml heet water. Laat 10 minuten trekken en zeef. Duw zo veel mogelijk vocht uit de pulp.
Meng de bloem met het bakpoeder, suiker, zout, ei, kurkuma-water en 50 ml van het bier tot een glad beslag. Roer de rest van het bier erdoor tot het beslag yoghurtdik is.
Haal de gevulde courgettebloemen door het beslag en frituur ze in 5 minuten goudbruin. Serveer de bloemen op de zoeteaardappelpuree en garneer met een paar takjes Apple Blossom.