Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng in een kom het amandelschaafsel met een beetje eiwit tot het licht vochtig is en voeg de kristalsuiker toe. Meng goed door en verdeel over een bakmatje.
Maak er een dun laagje van en bak goudbruin af in de voorverwarmde oven. Neem uit de oven, laat afkoelen en breek in stukken.
Spuit met behulp van een spuitflesje of een spuitzakje dopjes van de advocaat op het bord en zet er het advocaattaartje bij. Garneer met een sigaret van witte chocolade.
Zet het bosvruchtentaartje op het bord. Zuig wat bosvruchtenpuree op met de pipet en steek in het taartje.
Garneer met gesneden aardbei, frambozen en rode bessen.
Zet er het Champagnetaartje naast en garneer met schotsen van de meringue.
Plaat er tenslotte het Cognac-notentaartje naastuks Steek er enkele schotsen van de amandelkoek in en trek er een streek chocoladetopping langs.
Leg tenslotte een quenelle of een bolletje van het yoghurtijs bij het frambozentaartje.