Grand Dessert

Grand Dessert - Samen zoetjes snoepen
Gang
Nagerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 165°C.
  2. Meng in een kom het amandelschaafsel met een beetje eiwit tot het licht vochtig is en voeg de kristalsuiker toe. Meng goed door en verdeel over een bakmatje.
  3. Maak er een dun laagje van en bak goudbruin af in de voorverwarmde oven. Neem uit de oven, laat afkoelen en breek in stukken.
  4. Spuit met behulp van een spuitflesje of een spuitzakje dopjes van de advocaat op het bord en zet er het advocaattaartje bij. Garneer met een sigaret van witte chocolade.
  5. Zet het bosvruchtentaartje op het bord. Zuig wat bosvruchtenpuree op met de pipet en steek in het taartje.
  6. Garneer met gesneden aardbei, frambozen en rode bessen.
  7. Zet er het Champagnetaartje naast en garneer met schotsen van de meringue.
  8. Plaat er tenslotte het Cognac-notentaartje naastuks Steek er enkele schotsen van de amandelkoek in en trek er een streek chocoladetopping langs.
  9. Leg tenslotte een quenelle of een bolletje van het yoghurtijs bij het frambozentaartje.
×

Ingrediënten

  • ¼ - ½ doos Maison Niels de Veye Café complet luxe
  • 2 eetlepels advocaat
  • 1 stuks Maison Niels de Veye Pencils ruben wit
  • 2 aardbeien
  • 2 takjes rode bessen
  • 2 verse frambozen
  • 5 cl Boiron Fruit puree bosvruchten
  • 2 bolletjes Sanissimo Yoghurt bosvruchten
  • stukje De Maro Merengue framboos
  • 2 eetlepels Daendels amandelschaafsel
  • 1 eetlepel eiwit
  • 2 eetlepels kristalsuiker
  • 2 eetlepels Sanissimo Topping chocolade

Publicatie datum: 15 juni 2018