Salade van gerookte eend, verse geitenkaas en framboos

Salade van gerookte eend, verse geitenkaas en framboos
Gang
Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 185°C met de grillstand aan.
  2. Meng de olijfolie met de frambozenazijn en voeg er naar smaak honing aan toe.
  3. Maak er de kruidensla mee aan en verdeel de salade over kommetjes. Leg er speels de plakjes eendenborst tussen en garneer met de verse frambozen, een beetje geitenkaas en de topjes kervel.
  4. Verdeel de rest van de geitenkaas over de plakjes notenbrood, druppel er een beetje honing over en laat gratineren in de voorverwarmde oven.
  5. Serveer de warme toast bij de salade.

TipPast perfect bij Campari Tonic

  • 50 ml Campari
  • 150 ml Fever Tree indian tonic

Bouw het drankje op over ijsblokjes in een groot wijn glas. Garneer met een limoen partje.

Ingrediënten

  • 12 plakjes gerookte eendenborst
  • 100 gram verse geitenkaas
  • 50 gram kruidensla
  • 4 plakjes notenbrood
  • 12 verse frambozen
  • 4 topjes verse kervel
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel frambozenazijn
  • Honing

Publicatie datum: 15 juni 2018