IJssandwiches

Gang
Nagerecht Hapje

Bereidingswijze

  1. Bak de minibrioche af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de cantuccini in fijne stukjes en meng in een kom met de helft van de crème fraîche.
  3. Meng in een andere kom het fruit met de rest van de crème fraîche.
  4. Snijd de briochebroodjes doormidden.
  5. Verwarm in een ruime pan de roomboter tot deze begint te kleuren. Strooi de rietsuiker gelijkmatig over de bodem van de pan.
  6. Leg de broodjes met de gesneden kant op de suiker en laat op een laag vuur nog even karamelliseren
  7. Neem uit de pan en leg de bodems van de broodjes op een plank.
  8. Schep op de groene briochebroodjes de crème met koekjes en op de rode broodjes de crème met roodfruit.
  9. Schep op ieder broodje een mooie bol ijs. Het chocolade-ijs op de crème met koekjes en het bosvruchtenijs op de crème met roodfruit.
  10. Leg er het kapje van het brood op en zet vast met een prikker.
  11. Serveer onmiddellijk.
×

Ingrediënten

  • 2 Groene briochebollen
  • 2 Rode briochebollen
  • 4 eetlepels crème fraîche
  • 4 cantuccini koekjes
  • 4 frambozen
  • 4 bramen
  • 2 takjes met rode bessen
  • 1 klontje roomboter
  • 2 theelepels rietsuiker
  • 2 bollen Belgian Chocolate roomijs
  • 2 bollen Bosvruchten yoghurtijs

Publicatie datum: 15 juli 2018