• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Veggie BBQ: Gegrilde Coeur de Boeuf met kruidenolie

Voorgerecht Tussengerecht Bijgerecht Hoofdgerecht

Bereidingswijze

  1. Halveer de tomaten en smeer de binnenkant in met olijfolie.
  2. Grill de tomaten op de Big Green Egg tot ze mooi bruin zijn.
  3. Meng de verse kruiden met het citroensap en de olijfolie. Breng de kruidenolie op smaak met peper en zout.
  4. Leg de tomaten op een schaal.
  5. Besprenkel de tomaten met de kruidenolie.

Tip Serveer met mooie plakken buratta of buffalo mozzarella erbij.

Ingrediënten

  • 4 Coeur de Boeuf
  • 1 el basilicim, fijngehakt
  • 1 el platte peterselie, fijngehakt
  • 1 el bieslook, fijngehakt
  • Sap van ½ citroen
  • 8 el olijfolie
  • Peper en zout