Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak de garnalen schoon, verwijder het darmkanaal, snijd de staarten in de lengte door en marineer ze in een beetje limoensap, limoenrasp, rode peper, fijngesneden koriander en olijfolie.
Schil de ananas en de mango en schaaf het vruchtvlees met behulp van de mandoline in linten.
Rol op tot mooie roosjes en zet rechtop in een schaal. Rasp er een beetje limoenschil overheen, voeg een klein beetje rode peper en een druppeltje olijfolie, limoensap en een snufje zout toe. Laat marineren.
Snijd de rest van het vruchtvlees van de mango en de ananas in kleine blokjes en voeg toe aan de marinerende garnalen.
Snijd het dragonfruit doormidden, lepel er bolletjes uit en voeg toe aan het marinerende fruit. Snijd de carambola’s in dunne plakjes en laat ook marineren.
Verwijder voorzichtig de schil van de avocado, maar laat de vrucht heel. Schaaf het vruchtvlees eveneens, rol op en marineer kort bij het fruit.
Bak de gamba’s met de blokjes fruit in een druppel hete olie.
Bouw een strakke cirkel op van de rolletjes avocado en fruit, verdeel er de gamba’s met blokjes ananas en mango over en garneer met geplukte koriander.