Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Smelt 350 g witte chocolade au bain-marie tot maximaal 45°C. Haal de kom van het water en roer de rest van de chocolade erdoor. Roer goed tot alle chocolade is gesmolten en is teruggekoeld naar 28°C. Verdeel over 4 bakjes. Houd de bakjes eventueel op temperatuur in een bak met een laag (lauw)warm water, de verwerkingstemperatuur van de chocolade moet circa 28°C blijven.
Voeg aan elk bakje chocolade kleurstof toe tot je de kleuren lichtroze, donkerroze, paars en rood hebt.
Maak met een paletmes op bakpapier ‘brushstrokes’ van de verschillende kleuren chocolade: neem een beetje chocolade op de punt van het paletmes, druk deze plat op het bakpapier en strijk dan met een snelle beweging uit naar één kant. Laat de chocolade opstijven.
Steek een rondje van 10-12 cm ø uit één van de bosvruchtentaarten en zet deze in het midden bovenop de andere taart (de rest van de taart kan verwerkt worden in een ander dessert).
Zet tegen de zijkant van dit middenstuk verschillende kleuren brushstrokes (om ze goed vast te zetten duw je ze een beetje in de taart). Zet ook enkele brushstrokes bovenop de taart.